Usi Hi-Finity

Ușa glisantă Hi-Finity de la Reynaers este un sistem de uși glisante de înaltă calitate, conceput pentru a crea o conexiune perfectă între spațiile de viață interioare și exterioare. Designul sistemului Hi-Finity este caracterizat de profile ultra-subțiri care maximizează lumina naturală și oferă o vedere neobstrucționată. Ușile glisante pot avea până la 12 metri lățime și 3 metri înălțime și pot fi configurate cu până la șase panouri glisante care se deplasează ușor pe un sistem de șine ascunse. Ușile sunt izolate termic, ceea ce ajută la reducerea consumului de energie și la creșterea eficienței termice. Sistemul Hi-Finity este disponibil și cu o gamă de opțiuni, inclusiv geam dublu sau triplu, mânere ascunse sau vizibile și o alegere de finisaje.

1. Designul profilului: Sistemul Hi-Finity Sliding Door este conceput cu profile subțiri, de numai 35 mm lățime, care creează o vedere aproape neîntreruptă a mediului exterior. Acest design ultra-subțire maximizează lumina naturală, îmbunătățește senzația de spațiu și creează o conexiune fără sudură între zonele de viață interioare și exterioare.

2. Designul profilului: Sistemul Hi-Finity Sliding Door este conceput cu profile subțiri, de numai 35 mm lățime, care creează o vedere aproape neîntreruptă a mediului exterior. Acest design ultra-subțire maximizează lumina naturală, îmbunătățește senzația de spațiu și creează o conexiune fără sudură între zonele de viață interioare și exterioare.

3. Configurarea panoului: Ușa glisantă Hi-Finity poate fi configurată cu până la șase panouri glisante, care pot fi acționate cu ușurință datorită unui sistem de șine ascunse. Panourile pot aluneca într-o direcție sau în ambele, în funcție de configurație, și pot fi deschise pentru a crea o deschidere mare care estompează granița dintre spațiile de viață interioare și exterioare.

4. Personalizare: Sistemul de uși glisante Hi-Finity poate fi personalizat pentru a satisface cerințele de design specifice. Puteți alege dintr-o gamă de finisaje, inclusiv anodizate, vopsite sau cu efect de lemn, și puteți selecta mânere ascunse sau vizibile. De asemenea, puteți alege între geam dublu sau triplu și puteți opta pentru o prag redus pentru a crea o tranziție mai fără sudură între spațiile de viață interioare și exterioare.

5. Durabilitate: Sistemul de uși glisante Hi-Finity este conceput și fabricat conform celor mai înalte standarde, utilizând materiale de înaltă calitate care sunt testate pentru a asigura o performanță și durabilitate excelente. Acest lucru înseamnă că ușile vor oferi o performanță excelentă timp de mulți ani, cu un minim de întreținere necesar.