Usi culisante

Uşile culisante combină foarte uşor performanţa modern cu estetica impresionantă.
Soluţiile noastre dominante în industrie şi avansate din punct de vedere tehnic sunt perfecte pentru o cameră cu vedere.

Uşile noastre rabatabile cu operare uşoară şi sigură au flexibilitatea de a combina practicabilitatea sensibilă cu estetică lucioasă şi modernă ce oferă un design puternic.

Usi Jetline

Minimalist. Sigur. Confortabil.

Usile culisante SALAMANDER JETLINE transforma incaperile facandu-le sa para mai mari si mai luminoase, iar profilele imprumuta usilor un design simplu si aerisit devenind usor de intretinut datorita formelor simple.

Conceptia echilibrata confera partii culisante o mare usurinta in manevrare si o functionalitate deplina.
Linia de profile JETLINE devine astfel preferata si de cei care doresc sa desparta doua spatii interioare, datorita conceptiei sale minimaliste.

Usi culisante cu ridicare

SALAMANDER HEBE SCHIEBE TÜR

Usile oscilo-culisante aduc incaperilor un plus de lumina si de spatiu. Indiferent ca e vorba de un balcon mic sau o terasa spatioasa, cu doar o miscare a mainii puteti deschide interiorul catre exterior, fara nimic care sa va incurce.

Ca toate sistemele Salamander pentru tamplarie termopan, usile oscilo-culisante sunt recunoscute pentru stabilitatea si fiabilitate. Echilibrul intre design si tehnica va asigura ca usile vor arata bine si se vor misca fin si usor pe termen lung.